



CSCC Classic Car Racing

Donington Park Saturday 26 - Sunday 27 September 2020

SATURDAY - Gate Opens at 07:30

9:15	Co-ordSport Tin Tops	Qualifying	30 mins
9:55	Motorsports School Turbo Tin Tops (inc. RX-8) and Liqui Moly New Millennium	Qualifying	30 mins
10:35	Cartek Motorsport Modern Classics and Cartek Motorsport Puma Cup	Qualifying	30 mins
11:15	Gold Arts Magnificent Sevens	Qualifying	30 mins
11:55	Co-ordSport Tin Tops	Race 1	40 mins
12:45	Liqui Moly New Millennium	Race 2	40 mins
13:25	Lunch Break		45 mins
14:10	Slicks Series/Special Saloons & Modsports/Bernie's Sports Racing & V8's	Qualifying	30 mins
14:55	Gold Arts Magnificent Sevens	Race 3	40 mins
15:50	Motorsports School Turbo Tin Tops (inc. RX-8)	Race 4	40 mins
16:45	Slicks Series	Race 5	40 mins
17:40	Cartek Motorsport Modern Classics and Cartek Motorsport Puma Cup	Race 6	40 mins
18:35	Gold Arts Magnificent Sevens 2nd race	Race 7	30 mins

EVENT TIMETABLE DONINGTON PARK



SUNDAY - Gate Opens at 07:30

9:15	Adams & Page Swinging Sixties Group 2	Qualifying	30 mins
9:55	Special Saloons & Modsports and Bernie's Sports Racing and V8's	Race 8	15 mins
10:20	Mintex Classic K	Qualifying	30 mins
11:00	Toyo Tires/Watchdogapp.com Jaguar Saloon Championship and Verum Builders Open Series	Qualifying	20 mins
11:30	Adams & Page Swinging Sixties Group 1	Qualifying	30 mins
12:10	Advantage Motorsport Future Classics	Qualifying	30 mins
12:50	Special Saloons & Modsports and Bernie's Sports Racing and V8's	Race 9	15 mins
13:05	Lunch Break		45 mins
13:50	Adams & Page Swinging Sixties Group 2	Race 10	40 mins
14:50	Toyo Tires/Watchdogapp.com Jaguar Saloon Championship and Verum Builders Open Series	Race 11	20 mins
15:25	Mintex Classic K	Race 12	60 mins
16:40	Adams & Page Swinging Sixties Group 1	Race 13	40 mins
17:40	Toyo Tires/Watchdogapp.com Jaguar Saloon Championship and Verum Builders Open Series	Race 14	20 mins
18:15	Advantage Motorsport Future Classics	Race 15	40 mins